محل تبلیغ شما
پنجشنبه ۸ خرداد ۱۳۹۹
ساعت:  ۱۲:۳۰:۰۳
فروشگاه اینترنتی ملورا
امروز در زردنیوز
 پربیننده های آشپزی
 پرنظرهای آشپزی
اشکنه

اشکنه


طرز تهیه اشکنه( قديمي ترين و راحت‌ترين و پرطرفدارترین غذاهاي ايراني )

تاریخ: ۱۷ خرداد ۱۳۹۳

  اشکنه

طرز تهیه اشکنه

مواد لازم برای 4نفر:


پیاز درشت یک عدد، ساطوری

تخم مرغ 4 عدد

شنبلیله خشک دو قاشق غذاخوری

آرد یک قاشق غذاخوری

روغن 4 قاشق غذاخوری

زردچوبه یک قاشق چای خوری

نمک و فلفل به میزان لازم

روش تهیه:

-روغن را در یک قابلمه روی شعله متوسط داغ کرده و پیاز را 5-6 دقیقه در آن تفت دهید تا رنگ بگیرد، سپس آرد را اضافه کرده و یکی دو دقیقه سرخ کنید. شنبلیله خشک و زرد چوبه را اضافه کرده و بعد از چند ثانیه تفت دادن، 4 پیمانه آب جوش به غذا اضافه کنید.

- هنگامی که غذا مجددا به جوش آمد شعله را کم کنید. تخم مرغ ها را جداگانه شکسته و با کمی نمک هم بزنید تا یک دست شود، سپس به اشکنه اضافه کنید. هنگامی که تخم مرغ در غذا خود راگرفت، نمک و فلفل ان را اندازه کرده و با نان سرو کنید.

تی وی پلاس

نسخه چاپی
ارسال
۰
مطالب مرتبط
نظرات


نام(اختیاری):
ایمیل(اختیاری):
عدد مقابل را در کادر وارد کنید:
متن:

میهن وب شرکت خدمات پذیرایی به آفرین
تازه ترین اخبار
پیشنهاد زردنیوز
پی سی آگهی تدریس خصوصی