محل تبلیغ شما
چهارشنبه ۱۳ فروردين ۱۳۹۹
ساعت:  ۱۸:۰۴:۵۱
فروشگاه اینترنتی ملورا
امروز در زردنیوز
 پربیننده های آشپزی
 پرنظرهای آشپزی
لیته بادمجان

لیته بادمجان




تاریخ: ۱۱ اسفند ۱۳۹۲

مواد لازم :

بادمجان ۱ کیلو گرم –

هویچ ۳۰۰ گرم –

سیر ۳۰۰ گرم-

سبزی خشک(نعناع- شود- ریحان بنفش- ترخون- و کمی مرزه ) –

پودر تخم گشنیز ۳ قاشق غذا خوری-

سرکه به مقدار لازم –

نمک و زرد چوبه به مقدار لازم

طرز تهیه :
۱- بادمجان ها را با پوست می شوییم و خرد می کنیم و با یک لیوان سرکه می گذاریم بپزد .بعد از اینکه کاملا پخت کنار می گذاریم تا سرد شود .
۲- بادمجان ها را به همراه سیر و هویچ به کمک چرخ گوشت چرخ می کنیم تا کاملا یکدست شود .
۳- سبزی خشک و نمک و زرد چوبه و پودر گشنیز را هم به بادمجان های چرخ شده اضافه می کنیم البته سرکه را فراموش نمی کنیم آنقدر سرکه اضافه می کنیم که لیته ما نه سفت باشد و نه نرم و خوب مخلوط می کنیم .
۴- در آخر هم لیته را به شیشه منتقل می کنیم و آن را می توانید در فضای خارج از یخچال نگهداری بکنید .
لیته را بعد از یک هفته می توانید نوش جان کنید .

نسخه چاپی
ارسال
۰
مطالب مرتبط
نظرات


نام(اختیاری):
ایمیل(اختیاری):
عدد مقابل را در کادر وارد کنید:
متن:

میهن وب شرکت خدمات پذیرایی به آفرین
تازه ترین اخبار
پیشنهاد زردنیوز
پی سی آگهی تدریس خصوصی